MEER DAN EEN BAND. MEER DAN EEN DJ. MEER DAN EEN BAND. MEER DAN EEN DJ. BEKIJK ONZE PROMO VIDEO BEKIJK ONZE PROMO Beleef de extra power van een live-band met een DJ. Beleef de extra power van een live-band met een DJ.

Biografie Q5

DIT ZIJN WIJ

Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je ‘we want more!’ Je zou het nog wel rustig aan doen en vraagt je hardop af: ‘Waar ging dit mis?’

Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing.

Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier.

Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen.

Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat!

Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt.

Wij zeggen alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

Beschikbaarheid checken

CONTROLEER OF WIJ BESCHIKBAAR ZIJN

  Multimediashow

  MEER DAN ALLEEN MUZIEK

  Q5 New Style is veel meer dan alleen muziek, het is een concept waarbij muziek de basis vormt voor een totaalbeleving. Licht, video, sound en fx worden niet aan het toeval overgelaten, maar gaan voor elk nummer op de ontwerptafel.

  De band werkt hiervoor met technieken die tot voor kort alleen bij stadionacts gebruikelijk waren. Hiermee brengt de band een nieuwe standaard naar feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen.

  Bandleden

  EVEN VOORSTELLEN

  JANINE

  Vocals

  WOUTER

  Vocals, gitaar, MC

  DJ DEF

  DJ, keyboards, vocals

  LOBKE

  Basgitaar, vocals

  LARS

  Drums, vocals

  Soprano\'s & Giornale Eindhoven

  ‘Zelden zo’n fantastische band meegemaakt. Iedereen heeft er nog dagen over gesproken.’

  SOPRANO’S & GIORNALE EINDHOVEN

  Active Partyworld Druten

  'Moderne superband met vriendelijke bandleden en crew, compleet verzorgd met mooie licht- en videoshow!'

  Active Partyworld Druten

  Genmab

  'Van begin tot het eind een bizar goed feest.'

  Genmab

  Service Now

  'De lat hoog gelegd en meer dan waar gemaakt. Collega's hebben genoten van jullie diverse optreden.'

  Service now

  iCreative b.v.

  'Jullie geweldige optreden zorgde voor een onvergetelijke avond.'

  iCreative b.v.

  Septemberfeest Borculo

  'Deze band weet hoe ze een feestje moeten bouwen, wat een top performance!'

  JBL / Harman Kardon

  Capgemini

  'De band was helemaal te gek, een schot in de roos. Ze zijn echt retegoed, allemaal! Maar kijken ook echt goed naar het publiek. Top!'

  Capgemini

  Defensie

  'Een goed spelende, enthousiaste, gezellige band, die het publiek aanvoelt. Vocaal top.'

  Defensie

  Bakkerij Koenen

  'Iedereen was laaiend enthousiast over de band. Het was een top feest en dat was voor een groot deel ook de verdienste van de band.'

  Elite

  Slide

  'Het enthousiasme spatte van het podium. De licht- en videoshow gaven een super mooi effect in de tent.'

  Privéfeest Maike en Jurgen

  Stagedesign

  EEN DESIGN MET WAUW-EFFECT

  Voor een uniek stage design heeft Q5 New Style de samenwerking gezocht met Hans Kodden. Deze ontwerper heeft een hand gehad in vele bekende decors en podia zoals die van De Wereld draait door, de Zwarte cross en vele andere.

  Het stagedesign van de band kenmerkt zich door 25 losse videopanelen die samen optisch 1 gigantisch scherm vormen. Daartussen draaien maar liefst 28 movingheads en zitten 54 ledstrips over het hele podium verwerkt. Dit eigenzinnige en vooruitstrevende design geven Q5 New Style het echte WAUW-effect!

  Indien op de locatie gebruik wordt gemaakt van RGB zaal verlichting, dan is het zelfs mogelijk om de hele locatie mee te laten kleuren met de lichtshow. Hierdoor krijgt niet alleen het podium, maar ook de rest van de locatie de juiste sfeer op het juiste moment.

  Internationaal niveau

  OVER DE GRENZEN

  Het unieke concept en de populariteit van Q5 New Style blijven niet binnen onze landsgrenzen. In Duitsland timmert de band al enkele jaren aan de weg en is inmiddels een gevestigde naam in de Duitse megatenten, discotheken en festivals. Naast Nederland en Duitsland speelde de band de afgelopen jaren onder andere in Spanje, België en Oostenrijk op (tent)feesten, internationale bedrijfsevenementen en sportevenementen.

  STEL ONS EEN VRAAG

   BOEKINGEN

     Q5 Entertainment Group
   +31 (0) 85 130 45 20
   info@Q5newstyle.com

     Kampling Musik-Agentur
   +49 (0) 54 59 97 14 50
   +49 (0) 1 72 53 09 102
   info@kampling-musikagentur.de

   DIT IS Q5 NEW STYLE

   Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.