Biography

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups.

Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same!

Previous clients

Entertainers

 • Lady J

  Betoverende blonde krullen, super stem en een outfit waarbij altijd alles moet glitteren. Lady J is een opvallende verschijning met passie voor glamour. Op haar bijzondere pumps komen haar kwaliteiten als performer helemaal tot hun recht.

 • Wouter

  Wouter is de creatieve mastermind van Q5. Op het podium is hij een totaal artiest die iedereen aansteekt met zijn enthousiasme, performance en looks. Met zijn raps, moves, gitaar en zang kan hij werkelijk iedereen entertainen.

 • DJ Def

  Onder de stagename DJ Def heerst Foppe over zijn wheels of steel. Deze freak op het gebied van synths en sounds is helemaal in zijn element als hij wordt omringd door de nieuwste gadgets. In zijn eigen homestudio sleutelt deze producer uren aan zijn unieke geluid en met iPad, koptelefoon en zonnebril kan hij iedere show aan!

 • Lars

  Lars is de beatmaster van Q5. Met een bijzondere combinatie van drums en electronics zorgt hij voor de veelzijdigheid aan beats. Van de eerste tot de laatste klap is hij één met de muziek. Zijn energieke spel geeft een extra dimensie aan de sound van de band en dat hoor je, zie je en voel je!

 • Lobke

  Zonder twijfel is Lobke de stoerste bassiste van Nederland. Bewapend met haar knalroze gitaar beukt ze de bastonen uit de speakers. Lobke is gek op mooie dingen, heeft talent en feeling voor visuals en is altijd op de hoogte van de laatste fashiontrends.